Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flytande...


Östanvinden skakar hundra gräs
i tider av värme och kyla
allt i en oändlig följd
Bland det vi mötte
var inget av det förflutna
Orchis och Angelica
Skönhet och förfall
allt har sin säsong
och de timmar himmelen gav oss
var som morgondagg,en kort vistelse
i vilken vi flöt i avsaknaden av
metallens och stenens form
och fasthet
Ingenting kan efterlikna dig
Du som knöt band med ödet
Du var dig själv,en väverska,ett eldens embryo
renhet behöver inget namn
och som smält källvatten
tre vårvinterdagar
flöt Du in i
min ryggrad...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-05 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP