Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget bröd och vatten

Så hungrig men ingen mat
smakar kärlek, och dricker kreativitet
går på tankar, och bakar en passion
inget bröd och vatten
inga pengar , bara ord




Bunden vers av Brood
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-05 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brood
Brood