Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag medger att jag har nånting emot diktsviter. Mest för att de i vissa kretsar anses vara nånting på en "högre" nivå än enskilda dikter. Men detta är nu andra delen i min diktsvit "Ljus i mörkret"...


Ljus i mörkret II

jag ser ljus glittra i vattnet
ljus från stugor på andra sidan viken

bara lite vatten skiljer oss åt
vi är så nära men ändå så oändligt långt borta

som stjärnorna och månen om natten
lika lite kommer jag att besöka er




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-05 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP