Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en altför vanlig känsla när jag är manisk


För en kort sekund

För en kort
sekund
var jag ljuset
ljuset
Som lyste upp mörkret

För en kort
sekund
Var jag regnet
Regnet
Som sköljde bort synden

För en kort
sekund
Var jag tanken
Tanken
Som skapade verkligheten

Och det var härligt, heligt och vackert

Men



Jag



Var



Också



Galen




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-05 18:19



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Aaah bra överraskning där på slutet
2018-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Som att åka hiss, upp och ner.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite