Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredje delen i min diktsvit "Ljus i mörkret". En haiku - 1, med stavelserna 4, 6, 4 - innovativt till tusen! :-P


Ljus i mörkret III

ljus i mörkret
syns inte lika bra
när det blir ljust




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-05 18:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett ljushuvud lyser bäst
i matematikens läst
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP