Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärde delen i min diktsvit "Ljus i mörkret". Den ska närmast betraktas som en parodi på diktsviter...


Ljus i mörkret IV

du talar till mig ömt
hur länge har du drömt?

jag har ju genomskådat dig
hur du trånar efter mig

hur hett din kärleks låga bränner
trots din kropps mjuka värme jag känner –

även när du kysser mig på kinden –
att mörkt det är på vinden




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-05 18:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt, tänjer på pekoralens gränser
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP