Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Candy: https://youtu.be/QmHo7lNy-mM


Vi två



Vet du, vi är
som i den där filmen
i slowmotion
med närhet som vinner priser
som introt till filmen "Candy"


Men
bara början - jag hoppas


resten är en tragedi






Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 361 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-05 21:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
snurrig men fin länk
2018-12-06

  Blomma-Stjärna VIP
så vacker, så innerlig
början!


2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream