Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosvishet


Gud verkar vara
Av en förlåtande
Natur

Tycker lika mycket
Om Ulf Ekman som
Sinead o'Connors

Den ena som konverterat
Till Katolicismen.
Den andra till Islam

Den som överlever sig
självt får väl se

Eller vila i evig frid
Ändå?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-09 18:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så skönt att man klarar sig utan religion.
2018-12-09

  Fulbergarn
Trossats och trosvishet
eller är jag näsvishet
om jag påpekar
dina ordlekar
är av viss angelägenhet
2018-12-09

  KattenKin VIP
Så himla bra!!

Gud är utbränd,
eller likgiltig,
eller klonad,
eller kanske förlåtande.

"Den som överlever sig
själv får väl se" :)
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP