Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya årtag


Går först in i jul-
loopen med rimklängen

runt läpparna valfläsk
såsande kring borden

de hetaste klimatrullader
å protestlöpningar till

ostämt piano på
billigaste syltan bortom

alla larmscenarior


Genom små ledtåg
av allehanda kulörer

penslas sen sinneminnet
med förväntansarmadan

ljus inför kommande
årtag av oförbrukade

löften, förutsägelser,
livsmönster, utsikter

och tjugonittonbling




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-06 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP