Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att landa i december/6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nycklar löser inte allt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-06 07:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tack snälla för din kommentar,
den värmer
Allt gott /Elaine
2018-12-31

  Ronny Berk
Men öppnar, en text som för till tankar
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP