Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vill jag gråta

Nu vill jag gråta

Det hjälper inte
Det hjälper inte

DET HJÄLPER INTE

Jag gråter ändå


För alla
som inte ser
någon utväg

Jag gråter

För all smärta
För all oro
För all sorg

Jag gråter

För alla barn
som inte får
växa upp

Jag gråter
JAG GRÅTER
Jag gråter


Sen ser jag
kraften

Jag gråter

skrattar och ser

styrkan

i barnen i sorgen i smärtan i oss
och ler och ser en suddig, vacker värld också

med mina tårade ögon.








Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-06 07:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, texten förmedlar både svaghet och styrka!
2018-12-06

  Öknens Ros VIP
"Gråt en skvätt så går det över!"
2018-12-06

  HelenaW
Det hjälper att gråta, även om det inte hjälper den man gråter över. Själens rensning. Härlig vändning på slutet.
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP