Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DecemberHaiku


Tusen juleljus (haiku)

Tusen juleljus
förorenar himlavalv.
Svag stjärna bleknar.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-06 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå