Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Kvinnosynd av Serfarage


Genuskvinnan

Jag är man
och gör vad jag kan
för att älska och älskas
men i bland är det svårt
när genus kvinnan
mig vill komma åt




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-06 09:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
På universiteten bedrivs enligt dom själva genusforskning, men av vad jag kan förstå handlar det inte om forskning utan genus studier.
På utlänska universitet kallas det Gender studies.
2018-12-06

  Fulbergarn
Genus, är ett begrepp som används för att urskilja vad som formar kvinnors och mäns sociala beteende, men jag har dåliga kunskaper om den biten.
Men vad är då Genusmannen?
2018-12-06

  Öknens Ros VIP
Ibland är livet knepigt.
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP