Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten tog fel på tid.

En tomtefar verksam i Tomelilla
tog fel på tid - det var rätt illa
han svettades i luva och skägg
nös och snorade under syren och hägg
drog så hem till tomtemor för att chilla.







Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-06 09:37



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Stackars tomte
2018-12-06

  Öknens Ros VIP
Undras om han jobbar kvar på tomteverkstan! ;)
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP