Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyssna på låten här - https://sptfy.com/Lob


Stilla Natt

NY SINGEL - LYSSNA HÄR: https://sptfy.com/Lob
ELLER HÄR: https://soundcloud.com/robin-velander/stilla-natt

Göm alltid smutsen inuti
Ingen kommer att rädda dig ikväll
Att hamna i samma roll igen
Det är årets bästa jultrend

Nån tittar in genom fönstren
Stearinljus och Janssons
Men dörrarna dom är låsta
När vi självmedicinerar nu

Stilla natt
Stilla natt
Allt har gått åt helvete
(Men jag är okej med det)
Så jag lägger mig platt
I stilla natt

Det har varit ett hårt och tufft år
Så vi söker skydd från mörkrets sår

Kommersen kräver ett offer till
Som analyserar motgångarna
med sig själv

Stilla natt heliga natt
Allt har gått åt helvete
(Men jag är okej med det)
Så jag lägger mig platt
Stilla natt heliga natt
Även i den kallaste natten
(Vi fryser ihjäl snart)
Finns värmen och skratten
I stilla natt

Vi älskar, hatar och fäller
Ingen snö på gräsmattan i år heller
Isflaken vi stod på, de gled isär
Snart 30 grader och dödligt svårt
Så ha en god jul och ett gott nytt år

Tomteskägg och granar blir gnistornas vän
Vi glömde stearinljusen igen
Men vi somnar om och ler
Drömmen om en fröjdefull jul brinner ner

Men det gör ingenting
Vi har ju ändå inte mycket tid kvar här

Stilla natt Heliga natt
Allt har gått åt helvete
(Men jag är okej med det)
Så jag lägger mig platt
Stilla natt heliga natt
Mot undergången vi vandrar
(Får vi ens en jul igen?)
Men vi har åtminstone varandra
I stilla natt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-06 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nu placerad på min jul-lista.
att lyssna till när överkonsumtion och tomhet drabbar stenhårt i mellangärdet.
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V