Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decemberhaiku


Decembermorgon

Decembermorgon
Ett djupt andetag kyla
Håll ut lite till




Bunden vers (Haiku) av Novemberrus
Läst 379 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-12-06 10:31



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra.
Både innehåll och själva bygget av haikun.
2019-01-13

  Linda CH VIP
Fin beskrivning av vintern.
2018-12-06

    ej medlem längre
Bra beskrivning av vintern.
2018-12-06

  J P VIP
Grym!
2018-12-06

    ej medlem längre
Gillar

2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus