Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover under snö






Nästan tyst under isen,
som bakom dina ögon.
Det blir aldrig kallt

För runtom vajar skogen
sina granar.

Hör jag dina andetag
fylla dina lungor

medan döda blommor
sover under snö.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-06 10:47



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En vacker lyssnande text Mycket naturnära utan att tränga sig på Applåd!
2018-12-09

  prinscess VIP
Vackert
2018-12-09

  Stanley Rydell
Väldigt vacker lyrisk dialog mellan kropp och natur som besjälas! Lyhördhet för det subtila! Läsaren inbjuds att lyssna till det nästan inte hörbara.
2018-12-07

    ej medlem längre
En betagande vacker, kontrastrik dikt, vaggande och mjuk.
2018-12-06

  Nanna X
Vacker som en julros ; )!
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg