Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


December

december är här
årets mörkaste månad
får vi en vit jul?




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-06 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP