Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens sista flykt!

En fragment av en obalans

Själens sista flykt

 

Friden strävar motströms

Lycklig är man i det stilla nuet

 

Låt oss vissna lite först

Kom sen in i den stora vishetens törst

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-12-05

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-06 13:14



Bookmark and Share


  Ullagulla
sista raderna är så talande....
befriande på något vis....

så jag vissnar lite till...
2018-12-15

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint komponerat om själens växande i svårigheter.
2018-12-13

    ej medlem längre
Att vissna först tyckte jag var fint formulerat.
2018-12-12

  Margit Grell
Fint om vägen mot visdom!
2018-12-08

  WyS VIP
Fin beskrivning på ervunna insikter.
2018-12-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja vad fint du skriver om livets gång...sista raden är verkligen bra!
2018-12-06

  StinaJ VIP
Erfarenhetens mognad skaldar du så fint om.
2018-12-06

    ej medlem längre
En vackert tecknad bild av livet och åldrandet!
2018-12-06

  Maria Sundelin VIP
Livets gång
2018-12-06

  ULJO
Så fint
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin