Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handens rörelse, ett bläckhorn och en penna

Det vita arkets längtan efter mening
formade orden

Sprungna ur nästan ingenting,
blev till någonting,
i betraktarens öga

En hand,ett bläckhorn och en penna
skapade någonting,
ur nästan ingenting

Förvandlade meningslösheten
till någonting längtansfullt och
meningsfyllt,
sprunget ur nästan ingenting

Med hjälp av handens rörelse
ett bläckhorn och en penna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-06 13:58



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
Det underbara med att skriva! Bra diktat
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP