Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En passant

I fantasin går vi förbi varandra
stannar upp och slutar vandra
Kanske talar om vår vänskap
som bestått,
trots att vi ifrån varandra gått
Men vad hjälper fantasi,
när tiden vandrat oss förbi
Jag önskar dig allt gott min vän,
i det liv som kommer sedan
men då kanske vi har glömt,
varandra redan
Vill du ska veta att du är min vän,
oavsett vad som kommer sedan,
Fastän jag inte sagt dig dessa orden,
var du min broder här på jorden




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-06 15:19



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Starka verser, de sista avrundande två likaså.
2018-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och vackert!
2018-12-06

    ej medlem längre
Vemod och känslor som går att känna igen sej i. Fint skrivet tycker jag.
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP