Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken ork jag och min man hade på den tiden.


Nostalgiska känslor!

Sitter och minns när barna var små.
Det lussades för på mor och farföräldrar.
Det var -20 ute.

Tidigt var vi uppe, barna var så pigga.
Lucialinnet och stjärngosselinnet också på sonen.
Samt ytterkläder och kängor.

Först till farmor och farfar.
En kusin till barnen hade vi också med oss.

Det sjöngs , åts lussebullar och pepparkakor.
Farmor torkade en tår.

Sedan körde vi fyra mil till mormor och morfar.
De blev så glada att få träffa lucia, tärna och stjärngosse.

Fika även hos dom, sedan skulle luciagänget sjunga.
Vår son som var fem år var trött.

Han sjöng med hög röst,
STAFFAN VAR EN STALLEGREN!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-06 15:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart minne att tänka på långt efteråt!
2018-12-06

    ej medlem längre
?? Stallegren
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP