Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om beräknad förlossning och om hur jag nyfiken-försiktigt närmar mig haiku-vers


5 7 5-ord i tre rader



storken flyger med vingad frost
över himlafästet när moderklotets födslotid är kommen
livsvridningen sakta runt neråt neråt





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-06 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP