Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku har aldrig skrivit haiku förut fick oväntad decembertävlings-igång-knuffad lust att försöka


(stav el ser) liv nu nya



storken har börjat
sin färd över himlens ljus
framstupa kronbjudning








Bunden vers (Haiku) av glasa VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-06 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP