Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort summering av fortsättningen, som ska komma.. "Varför är han så glad att CIA är i Sverige? Och..


-Vem är han?

Jag har några rader, de ska ligga i Anteckningarna,
vet inte om dom kommer behövas i den här boken.

Mannen som utger sig för att vara Ledaren är en eftersökt terrorist som riskerar att bli inlåst i dödscell i USA, Stalkaren är en kvinna som tagit en annans namn och är tillsammans med Ledaren. De värvar medlemmar med material som inte är deras och för Polisen bakom ljuset. Polisen vill inte hjälpa offren då de kallar dessa för horor och som de säger "de får skylla sig själva". Trots att många är frågande till, hur tillvida detta är den riktiga "kyrkans lära"- ja, detta hemska, detta terrorbaserade behandlande av oskyldiga människor där Ledarens enda kommentar är, "-Du är så naiv" när de drabbade vädjar om att få hjälp från samhället. Och visst han har rätt, ingen djävel vill hjälpa oss, inte en enda människa har ifrågasatt detta.

"Otroligt"

"-Helt djävla otroligt."

-Våra barn får inte träffa oss, för att "vi är med" i det här.

-Nej, skratta inte!

-Jo, det här är bara inte sant.

-Okej, vi har kontakt med USA!

-Är du fortfarande rädd för att bli mördad?

-Ja, Stalkarens Livvakt, har ingen vapenlicens.

-Vad tror du Terrorist Ledaren tänker hitta på nu?

-Frågan är väl; Vad tänker Samhällsskydd om detta.

(Jag sa, i handlingen, att åklagaren tycker CIA är värdelösa.)

"-Det är den delen som inte är verklighetsbaserad."

-Vad tror ni, har CIA varit här i området?

-Vet inte vilka de var, men nog fan kom dom från USA.

-Kändes det som de riktade sitt hat mot huset du var i?

-Ja, tiden där var fruktansvärd, i ett kommunalt hus...

-Så nu finns din text med och vi återkommer senare.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-06 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP