Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DecemberHaiku


JULSKEN!

Blick mot himmelen
Glödande heliga själ
bjuder på julsken




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2018-12-06 21:30



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
dina vackra ord är alltid berörande
tusen tack ha det bra ;)
2018-12-08

  MALVAA VIP
Öknens Ros
Stort tack för dina fina ord :)
gillar att du gillar ;)
2018-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst vackert och berörande!
2018-12-07

  Öknens Ros VIP
mycket fin dikt, gillar!
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP