Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ska kännas


Kasta oss över golvet,
ett pussel,
en kopp,
mosaikplattor

För oss samman
med kontaktlim,
osynliga och märkbara skavanker.

Kärlek ska kännas.

Sätt mig aldrig på en jävla piedestal
där du kysser mina fötter
och placerar mig i en dröms glassko




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 537 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-06 23:02



Bookmark and Share


  Moviemaster VIP
Kärlek ska aldrig skämmas
den ska bäras och visas stolt
den ska proklameras över världen
Förkunnas i dess alla hörn
2023-04-04

    Somatisering
kärlek ska skämmas
inte veta var hon var
vem hon var
var hon var
vems hon var?
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol