Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1992-2018


Du fattas din stad

Den stad som vi båda växte upp i håller andan
på de gator vi skrapade våra knän ekar det tomt

en hel stad sörjer din frånvaro




Ditt leende är inpräntat på min näthinna
konstigt att det är vackrare nu än någonsin

vår stad är inte densamma





På jakten efter en fristad
hanns inte ett sista farväl med



du fattas din stad.










Fri vers (Fri form) av c.beatrice.h
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-07 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet med ett poetiskt vackert språk.
2018-12-07

  vakentimmar
Jättefin! Vackert språk.
2018-12-07

    ej medlem längre
Woow! Väldigt fint!
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

c.beatrice.h
c.beatrice.h