Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön tumme

Du sa att jag var din blomma

och jag njöt av alla vackra synonymer

jag kunde komma på vad det kunde tänkas betyda





tills jag en dag kom hem till din lägenhet






och såg att alla dina växter var döda.




Fri vers (Fri form) av c.beatrice.h
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-13 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.beatrice.h
c.beatrice.h