Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina stjärnögon

Något vackert
som glittrar och glimmar,
är det stjärnor jag ser?

Det är dina ögon,
min kära,
din ögon som lyser och ler.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-07 06:36



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert
2018-12-15

  Öknens Ros VIP
visst kan ögon glittra och tindra!
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP