Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

 

så outsägligt ljuv och underbar kärlek är

när båda på alla cylindrar tänder

när kärleksbacillen får en att bli kär

när hjärnkontoret signaler sänder

 

på moln man svävar fram i livet

solen lyser från himmel klar och blå

på alla sätt det finns beskrivet

så att alla kan förstå

 

kärleken är naturens medicin

den läker hjärta och själ

den är vacker, ren och fin

den vill ju alla väl

 

att hitta den rätta kan vara svårt

kärlekens väg är outgrundlig

att vara utan kärlek hårt

ja, kärlek är förunderlig

 

att någon få kyssa och krama

det är ju så himmelens skönt

bara det ej blir nåt drama

så bra när allt är grönt

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-07 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker kärlek
2018-12-10

  prinscess VIP
Fint
2018-12-10

  Bodingen VIP
Så är det tänkt att det ska vara...men det är svårt med relationer, poff: Kär, poff: Isär he
2018-12-08

  Fulbergarn
Du hittar verkligen rimmen
2018-12-07

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need
2018-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin poesi i kärlekens namn!
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP