Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspuls


Rätt som det var
blev allt vitt

Inga gränser kvar
Inga scheman, fel och rätt

Dagen kom i sin egen tid
skapade eftersom


Himlavalvet stilla
mottagande

Stjärnorna
blida

Planeterna
stod på min sida

Jag var en egen
entitet


Bortom tid och rum
strålade ljuset
dunkade ut

Högst där på toppen
ropade ut

alla önskningar








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-07 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön text med något hoppfullt i sej.
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP