Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resultaten är förödande för det svenska samhället

Det måste vara någon allvarlig störning
hos de som besämmer över folks huvuden
resultaten är förödande för det svenska
förut så fina blomstrande samhället
nu händer groteska allvarliga saker
ta bara skolans värld av oprovocerade
attacker på elever som blir utsatta för
alla möjlga påhopp som sextrakassering
listan är så lång på negativa saker
att man inte tror det kan vara sant
men sanningen talar över lögnen
och säger klart och tydligt att det är!
man blir aldrig klok på politiker och deras
helt vansinniga beslut, som aldrig tar slut
konstigt hur de vill förstöra ett så fint land
deras handlingar har fört med sig katastrof
människor har fått sina liv förstörda
alla åldrar är attackerade utsatta för saker
det går inte att leva som vi gjorde förut
när tryggheten och säkerheten inte fungerar
hur ska då människor kunna slappna av
man måste ständigt ha ögon i nacken
finner inga ord för alla dårskaper
kanske inte så konstigt då vi har
en massa dårar som styr!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-07 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Beklagansvärd utveckling.
2018-12-11

  mare VIP
Det skjuts överallt
inte bara i Malmö
politikerna står
ansvariga för allt
helvete som pågår
de verkar hata
lilla Sverige!
2018-12-08

    Runsaasti täytettä
Skjutningar, mord, rån och överfallsvåldtäkter tränger in i allt fler människors medvetanden om att detta inte är likt det folkhem de är vana vid.

Det syns inte minst i den politiska kantringen mot nationalism i Sverige och flertalet andra länder i Europa.
2018-12-07

  Kungskobran VIP
Med anledning av skjutningarna på många olika platser i Malmö

Malmö är en liten stad
allt är inom skjutavstånd
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP