Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckohjul

Så hjulade vi jublade mot stupet
Föll i varsitt mellanrum
Ur famnen förbi oss själva




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-10 12:10



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Härlig förstarad
2018-12-10

  Kungskobran VIP
Fin text om hur det kan gå även om man inte anar det
2018-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt bra skriftat!
2018-12-10

  Blomma-Stjärna VIP
häftigt formulerat - men var landar "vi" -hur är det i lyckohjulets mellanrum?
2018-12-10

    ej medlem längre
Wow! Dina formuleringar är fantastiska.
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Vi som blev du och jag!
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP