Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


vad säger man


när man hör Donald Trump orerar om samvete och ansvar för vad man säger, alla dåliga rykten och vibbar man sprider som skapar negationer. först blir man stum, när idioten öppnar mun. moral finns den i dag ? enligt mitt anspråkslösa förmenande finns moral sammanlänkat med både samvete och ansvar. det har i varje fall jag fått lära mig. sedan faller taket ner och man ser soldaten på slagfältet och monstret.
ett har jag lärt mig över nätet att svin aldrig förnekar sig. för de som till morsa haft en sugga där navelsträngen borde lagt sig runt halsen, så kultingen aldrig fick växa upp till ett monster, det hade varit en vinst för samhället. vad annat kan ett monster göra än förgöra hopp, tro och heder hos de som kryper på alla fyra!
var blev hon av den som alltid var glad och trodde gott om alla? var blev hon av som aldrig vände blad, men nu vill svinen lövet ska falla? var blev hon av som trodde på rättvisa? var blev hon av som trodde svinen låg i stian och inte gick lösa på stan?
var blev hon av vrålar vi mot höjden? var blev hon av och ständigt hon på svinen skäller!
kliar det irriterande i ögonvrån? hoppet är det sista som överger oss. Herr Schwindlerben – Isdrottningen – fågelinfluensan tänk vad mycket lärdomar jag fått, tiden som gått. ett kan jag säga
var tacksam vi aldrig kommer att ses !

det är då skalet öppnar sig, när rätta knappen trycks så varmt tack för igår! det måste vara svårt att ha såna drifter som Maryjann, horan! då jag lägger det positiva till höger och det negativa till vänster, så väger underbälteskulturen på nätet tungt till vänster...för det visar på hur liten dvärgen är !

tänk ändå vad säger man om den person som en gång skrev: spräng poeter.se i luften, tanken ger luft under vingarna, innovationer behövs och i varje fall en rejäl storstädning bland svinen.
det enda som gör mig glad är du klokuggla, du är den ende jag mig bryr, förlåtelsen tog slut när jag insåg vad de gjort mot dig och mig.
Fri vers av themagicmoonlight VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2018-12-07 17:54Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

themagicmoonlight
themagicmoonlight VIP