Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdmeditation


Ibland när jag sätter mig ner
på den blåa planeten
efter att ha hoppat runt en hel dag

Mediterar jag över hur ödsligt det är
och hur tyst och mörk det är i rymden


Utan atmosfär lyckas ljuset ändå
reflekteras i mina ögon

Jag ser det i dig när våra ögon möts
en gång

Ibland är det så lång tid mellan gångerna
att jag glömmer att jag lyser

trots allt








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-07 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP