Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DECEMBER HAIKU


Tomte - Haiku

 

 

 

julen helig är

alla har vi tomten kär

mytomspunnen vän

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-07 19:25



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, synd bara att man måste mura om skorstenen efter varje jul he
2018-12-08

  Per Drysén
Tomten äger
2018-12-08

  Birk Andersson
Haiku-rim :)
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP