Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir det bättre då?


Om jag går runt

blir det bättre då?

Om jag är tyst

blir det bättre då?

Om jag ser bort

blir det bättre då?

Blir

det

bättre

då?


Utan att veta bättre frågar dem:

"Vad är det värsta som kan hända?"

Redan innan frågan är ställd

vet jag svaret.

Jag förlorar min själ.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-07 20:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Matteus 16:26
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite