Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DecemberHaiku


TÖRSTIG!

 Under regnet stått

trasiga själ bar hon på

Törstig efter kram

 

Ute finns alltid

 en törstig själ som saknar

din lyxiga själ




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-12-08 11:43



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
tusen tack dina fin fina berörande ord :)

2018-12-10

  MALVAA VIP
Öknens Ros
tusen tack för din lilla fullbetydelse kommentar :)
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om själar som saknar och längtar!
2018-12-09

  Öknens Ros VIP
En törst som många därute lider av.
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP