Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Numera är han en skepnad helt förstelnad

En skugga av sitt forna jag med en pipa i sin mun
Lever inte längre som människa
Men som staty är han fortfarande en kung
Och om jag inte mistar mig så heter han visst
Nils Ferlin
En riktig hejare på att dikta
Så numera står han på sidan av Klarabergsviadukten
mitt i centrala Stockholm och mediterar..

Ken Cassel
7/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel