Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta frimärken


De där breven du skriver,
orden som är mer för din egen skull
än riktade till den du adresserar till

Hur ofta öppnar du munnen så,
för att du själv behöver
och hur ofta älskar du så?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-07 22:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med känsla och inlevelse!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol