Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenbord

Stolarna vi satt var av trä, mina ögon brinnande, ditt tonfall lugnande, aftonen vilse, rådjuren runt träden, skriande efter vila och föda. Grannens skrän över taken, den bleka strimma ljus mot gryning.

Stenbordet hindrade det våra händer längtade.

Du reste dig, klappade stenbordet medgörligt

lämnade oss i en omärklig sfär av ensamhet




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-07 22:30



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Det tunga bordet blir en effektiv spärr för närhet. Bra!
2018-12-17

  Stisse
Du fångar fint hur vi förlorar det vi längtar efter. Man kan läsa in mycket i din text. Det gör den suggestiv och spännande. Stenbordet blev en fin symbol för kyla och avstånd.
2018-12-11

  Lars Hedlin
Väldigt bra skrivit!
2018-12-11

    Peter Söderqvist
Du skriver kompakt. Stenbordets betydelse i texten växer tillsammans med texten.
Bra.
2018-12-09

  Salvation Pepper
Du skildrar bra en laddad atmosfär.
2018-12-08

  ULJO
Stenbord har en viss historia.
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP