Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart så...

Två steg bort.
vrider om ratten. bilen pustar blod, bensin och motorolja.
jag badar. jag badar i järnregn.
metalliska smaker driver mig framåt.
jag återpustar. återvinner.
slänger några av dina kanstötta flin över kanten.
och ser dem dala vackert.
ser sopor brinna.
jag brinner.
vinner. i sväng efter sväng mot hemfärden.
träden itu och t o m himlen rämnar.
faller som en sjal på husens tak.
ser staden le och vänta
omtolka sig
bli till karameller på ett fat.
en hand och jag tar.
och kör.
vidare i natten.









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-19 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP