Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar hon mig eller inte

Jag frågar mig själv
Älskar hon mig eller inte
Är jag hennes allt eller bara en i mängden av killar
Någon som hon bara leker lite med
Nu undrar jag varför jag ens tänker i de här banorna
De här tankarna som inte vill lämna mig ifred
Måste nog vara ganska så osäker

Jag frågar mig själv
Vad är det med henne som gör henne så speciell
Och det enda svar som jag kan komma på är
att jag älskar smaken av en söt karamell som samtidigt
är lite sur
För när vi älskar med varandra, så blir det alltid en
tur och retur

Det är kärlek för hela slanten för gumman min
När vi blir lite äldre så gör det ingenting för då
kommer jag att gå där med tindrande ögon
för den gamla tanten

Jag frågar mig själv
Älskar hon mig eller inte...

Ken Cassel
7/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-12-07 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel