Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembertävling


Midvinternattritualer

 

 

säkerställde solens återvändande

våren för att andas liv tillbaka

jorden och ge fertilitet till landet

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-12-07 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP