Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett välriktat slag

gick spegeln sönder i tusen bitar, arg som han var
Men otroligt nog föll ingen av skärvorna ner mot golvet
för alla skärvor bibehöll sin plats inom ramen på väggen
Så när han nu tittade in i spegeln igen kände han sig själv
lika ärrad, lika skärrad och lika bedrövad samtidigt
kraftigt bedövad av alla känslor som for igenom hans kropp
Att det sen betyder sju års olycka att slå sönder en spegel
hade han nu redan glömt bort
Inget som han nu speciellt ägnar någon tanke åt
För han tänkte
Jag måste bara få till en förändring i mitt liv
innan jag går under
( därefter så brister han ut i gråt i sin ensamhet )

Med ett välriktat slag!

Ken Cassel
7/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger
Publicerad 2018-12-07 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel