Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossa inte mitt hjärta

Om jag ger dig allt som jag äger och har så hoppas ju jag
att du är ödmjuk och snäll emot mig
och inte krossar mitt hjärta
Sen om du slår mig lite till och från ibland
gör inte så mycket
Men om du sen bestämmer dig för att lämna mig
helt ensam kvar så är det då som jag kommer
att få känna på en riktig smärta
För det är då som jag illa far
Och det är ju det sista som jag vill
För då kommer jag bara att känna mig som ett
borttappat smycke som inte är värt någonting

Om jag ger dig all min kärlek så hoppas jag ju att du
är snäll emot mig
Och då spelar det ingen roll om du är en kille
eller en tjej
För om du krossar mitt hjärta kommer jag ju att bli
ledsen då jag kommer att börja gråta
och tycka att det inte är okej

Om jag blir lurad till den milda grad kommer jag
att hoppa i det kalla vattnet för ett sista bad
och drunkna i min egen sorg
Så snälla du, krossa inte mitt hjärta..

Ken Cassel
7/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-07 23:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att ingen vill ha ett krossat hjärta, så jag hoppas på att ditt får vara helt...
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel