Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verdun

I min bil skumpar vi fram över
skyttegravar långt under
gräsets yta
en obesökt labyrint
som lockar vilsna vägresenärer
att söka snabbaste vägen hem




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-08 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP