Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbt ordat ordnat!

En kladdande man från Laxå...
Från tös hör, åk till Gävle nu då...
Varför det, sa han...
Jo, svarar hon minsann...
Där vill de ha en bock: Ingen tänder på!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-08 09:56



Bookmark and Share


  ULJO
Gävlebocken den kan man väl "tända" på.
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt