Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decemberhaiku!


December 2018

December i grått
Så dimmigt, regnigt och rått
Tända ljus ger hopp!




Bunden vers (Haiku) av jesse james
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-08 09:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja det gör de
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

jesse james